Țiglă Ceramică Tondach

acoperis-casa-2

Acoperisul din tigla ceramica este de departe cel mai raspandit tip de acoperis in tara, tigla ceramica este acoperisul traditional, fabricat din materiale naturale, cu o rezistenta foarte buna in timp, radiatiile UV, apa , zapada neavand efecte asupra tiglei. Acest tip de tigla poate fi folosita pentru acoperisurile cu panta mica pornind de la 15 grade specifice zonei de ses, cat si pentru acoperisurile cu panta mare de pana la 90 grade pe care le intalnim indeosebi la munte.

Ţiglele ceramice nu conțin substanțe nocive pentru sănătate, sunt inodore și nu absorb și nu păstrează mirosuri, vapori sau fum.

Cu o paleta cromatica generoasa, tigla ceramica este un sistem de invelitoare cu o intretinere usoara, eventualele tigle sparte  putand fi schimbate extrem de repede, fara reparatii complexe si fara costuri prea mari

Este fara doar si poate acoperisul potrivit pentru orice casa, nealtarat de trecerea timpului, o alegere sigura pentru caminul nostru, acoperisul care ne face sa ne simtim protejati atat impotriva ploii si zapezii cat si impotriva caldurii din ce in ce mai mare din timpul verii. Cu alte cuvinte acoperisul pe care ni-l dorim.

Concernul TONDACH este lider de piata în productia tiglei ceramice în Europa Centrala si de Est.
Calitatea superioara a produselor, solutiile inovatoare în sistemul de acoperire si gama larga de servicii sunt elemente definitorii.Tigla ceramica este realizata dintr-un material natural (argila amestecata cu apa, uscata in aer si arsa in foc) 100% ecologic, cu rezistenta mecanica deosebita si rezistenta la inghet, acizi si baze, cu greutate si dimensiuni optime.

Este produsa intr-un sortiment bogat de forme si culori (natural, engobe, smaltuit).Tigla ceramica se preteaza pentru constructii noi, reconstructii sau renovari.

Care este durata de viata a unei tigle TONDACH?

Tigla ceramica TONDACH are o durata de viata de peste 100 de ani, detinând pozitia de vârf în clasamentul materialelor de învelitori.

Tiglele ceramice TONDACH nu sunt numai durabile, ci si economice, deoarece hotarâtoare în estimarea valorii unui acoperis este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei sale!!!

„Rentabilitatea” unui material se dovedeste în momentul în care proprietarul nu trebuie sa investeasca în diverse lucrari de reparatie. Acest lucru este valabil în special la acoperisul unei case, a carui constructie si învelire reprezinta o parte din costurile totale.
Ceea ce este cel mai important este faptul ca, pe termen lung, tigla TONDACH este o achizitie rentabila, deoarece restaurarea acoperisului va fi necesara numai peste 100 de ani, iar din acest interval 33 de ani sunt acoperiti de garantia TONDACH.

AVANTAJELE TIGLEI

• Tampon termic
• Protectie împotriva vântului si a furtunii
• Protectie împotriva ploilor
• Protectie împotriva zgomotului
• Posibilitatea constructiei ulterioare
• Ferestre si lucarne pentru iluminat