Montajul de invelitori este un termen generic, din păcate foarte des invocat de echipe cu un minimum de abilități și cunoștințe în domeniu, pentru că la urma urmelor, cât de greu poate fi să montezi un acoperiș?
Încă din primele zile de activitate am înțeles că toți clienții își doresc experiență, onestitate, cunoașterea îndeaproape a materialului atunci când vine vorba de angajarea unei echipe de montaj pentru acoperișul casei. Toți angajații firmei noastre au o experiență bogată în montarea de învelitori, fiecare dintre ei conștientizând faptul că fără un acoperiș solid, fără infiltrații, întreaga clădire poate fi afectată.
364 Acoperişuri Finalizate din 2007
Acoperișul este un element extrem de important al unui imobil, pe care nu îl putem schimba la fiecare doi-trei ani, așa cum putem face cu o văruială într-o cameră obișnuită. De aceea, începând cu măsurătoarea și ofertarea, până la transport și montaj, facem în așa fel ca toți clienții noștri să fie informați în legătură cu fiecare pas pe care îl facem, dorind ca rezultat final atât un acoperiș sigur, cât și un client mulțumit.
În acest scop, fie că este vorba de montarea unei ferestre de mansardă, al unui acoperiș complet nou sau o recondiționare a unei învelitori vechi, vrem să fim mai mult decât niște vânzători de materiale, să fim partenerii dumneavoastră care să vă ofere soluțiile cele mai bune, care să se potrivească perfect cu acoperișul dorit.
În ceea ce privește renovările de acoperișuri vechi, discuția privind înlocuirea acoperișului pornește de la faptul că cel vechi deja nu își mai face treaba, astfel încât au început să apară infiltrații în pod sau mansardă, mucegai și miros neplăcut. Dacă există infiltrațiile acestea de mai mult timp, este posibil ca și partea de structură, partea de lemn a acoperișului să fie afectată, să fi putrezit, în asa fel încât montajul unui nou acoperiș nu poate fi efectuat până nu se repară sau chiar înlocuiește partea de căpriori și astereala afectată. Noi putem oferi și servicii de dulgherie pentru a face reparațiile necesare, iar în cazul în care clientul dorește să arunce țigla veche putem să ne ocupam noi de transportul deșeurilor la groapa de gunoi, bineînteles contra cost.
Mare parte din acoperișurile vechi au ca învelitoare existentă țiglă ceramică sau de beton, ceea ce înseamnă că o învelitoare de tablă tip țiglă ar ușura considerabil presiunea asupra lemnului, țigla având o greutate de aprox 40 kg/mp, în timp ce tabla are cam 5 kg/mp, de aceea la repararea acoperișului se poate folosi material lemnos mai ieftin.
Un alt avantaj în folosirea țiglei metalice la renovări de acoperișuri ar fi acela că nu necesită întretinere aproape de loc, singurele operațiuni care ar trebui fâcute ar fi curățatul jheaburilor de frunzele adunate în timpul toamnei, de asemenea nu se prinde mușchi de tablă așa cum se prinde de ceramică/beton.