Despre Noi

Lucrând înainte de înființarea în 2007 a R.M.A. Professional Consulting în diverse companii ce aveau ca obiect de activitate vânzarea de materiale de construcții, am realizat că marea majoritate a clienților cereau un pachet complet material/montaj, lucru care nu era întotdeauna la îndemâna furnizorului pentru simplul fapt că nu aveau ca obiect de activitate prestarea de servicii.

Astfel, în acest moment, pe lângă furnizarea de materiale specifice unei învelitori, vă punem la dispoziție și echipe de montatori instruiți de producători de învelitori ce activează pe piața românească, oferind servicii complete în tot ce înseamnă recondiționări de acoperișuri vechi sau montajul unei învelitori noi.

Servicii Complete Acoperișuri (Materiale, Montaj și Reparații)

Montajul de invelitori este un termen generic, din păcate foarte des invocat de echipe cu un minimum de abilități și cunoștințe în domeniu, pentru că la urma urmelor, cât de greu poate fi să montezi un acoperiș?

Încă din primele zile de activitate am înțeles că toți clienții își doresc experiență, onestitate, cunoașterea îndeaproape a materialului atunci când vine vorba de angajarea unei echipe de montaj pentru acoperișul casei. Toți angajații firmei noastre au o experiență bogată în montarea de învelitori, fiecare dintre ei conștientizând faptul că fără un acoperiș solid, fără infiltrații, întreaga clădire poate fi afectată.

Acoperișul este un element extrem de important al unui imobil, pe care nu îl putem schimba la fiecare doi-trei ani, așa cum putem face cu o văruială într-o cameră obișnuită. De aceea, începând cu măsurătoarea și ofertarea, până la transport și montaj, facem în așa fel ca toți clienții noștri să fie informați în legătură cu fiecare pas pe care îl facem, dorind ca rezultat final atât un acoperiș sigur, cât și un client mulțumit.

În acest scop, fie că este vorba de montarea unei ferestre de mansardă, al unui acoperiș complet nou sau o recondiționare a unei învelitori vechi, vrem să fim mai mult decât niște vânzători de materiale, să fim partenerii dumneavoastră care să vă ofere soluțiile cele mai bune, care să se potrivească perfect cu acoperișul dorit.