Despre Noi

Lucrand inainte de infiintarea in 2007 a R.M.A. Professional Consulting in diverse companii ce aveau ca obiect de activitate vanzarea de materiale de constructii, am realizat ca marea majoritate a clientilor cereau un pachet complet material/montaj, lucru care nu era intotdeauna la indemana furnizorului pentru simplul fapt ca nu aveau ca obiect de activitate prestarea de servicii.

Astfel, in acest moment , pe langa furnizarea de materiale specifice unei invelitori, va punem la dispozitie si echipe de montatori instruiti de producatori de invelitori ce activeaza pe piata romaneasca , oferind servicii complete in tot ce inseamna reconditionari de acoperisuri vechi sau montajul unei invelitori noi.

Servicii Complete Acoperișuri (Materiale, Montaj și Reparații)

Montajul de invelitori este un termen generic, din pacate foarte des invocat de echipe cu un minimum de abilitati si cunostinte in domeniu, pentru ca la urma urmelor , cat de greu poate fi sa montezi un acoperis?

Inca din primele zile de activitate am inteles ca toti clientii isi doresc experienta , onestitate , cunoasterea indeaproape a materialului atunci cand vine vorba de angajarea unei echipe de montaj pentru acoperisul casei. toti angajatii firmei noastre au o experienta bogata in montarea de invelitori, fiecare dintre ei constientizand faptul ca fara un acoperis solid, fara infiltratii, intreaga cladire poate fi afectata.

Acoperisul este un element extrem de important al unui imobil, pe care nu il putem schimba la fiecare doi-trei ani, asa cum putem face cu o varuiala intr-o camera obisnuita. de aceea , incepand cu masuratoarea si ofertarea, pana la transport si montaj, facem in asa fel ca toti clientii nostri sa fie informati in legatura cu fiecare pas pe care il facem, dorind ca rezultat final atat un acoperis sigur cat si un client multumit.

In acest scop, ca este vorba de montarea unei ferestre de mansarda , al unui acoperis complet nou sau o reconditionare a unei invelitori vechi, vrem sa fim mai mult decat niste vanzatori de materiale , sa fim partenerii dumneavoastra care sa va ofere solutiile cele mai bune , care sa se potriveasca perfect cu acoperisul dorit.