Garanție Extinsă – Acoperișuri Durabile, Fără Bătăi de Cap


Bilka – Garanție

  • Garanție Țiglă Metalică BILKA – 10 Ani
  • Garanție Montaj – 3 Ani
  • Transport Gratuit în 3 zile, oriunde în România!

ROOFART – Garanție

  • Garanție Țiglă Metalică ROOFART – 30 de ani garanția la coroziune
  • Garanție Țiglă Metalică ROOFART – 15 ani garanție de menținere a culorii
  • Garanție Montaj – 3 Ani
  • Transport Gratuit în 3 zile, oriunde în România!

De ce este recomandat să alegi țiglă metalică de 0,5mm ?

1) Primul avantaj care ar fi cel mai evident, grosimea materialului, lucru care se traduce în cazul tablei de 0.4mm printr-o rezistență mecanică mai mică, fiind mult mai predispusă la deformări la manipulare, la montaj, iar mai apoi, în cazul în care se montează parazăpezi, din pricina presiunii exercitată de zăpadă asupra parazăpezii aceasta din urmă poate chiar să rupă tabla la nivelul șuruburilor de fixare.

2) O altă diferență ar fi cea legată de compoziția materialului, tabla de 0.4mm are o cantitate mai mică de zinc, aproximativ 160-180 gr zinc/mp, ceea ce ii reduce durata de viață. Tabla de 0.5 milimetri are o cantitate de zinc de 250-275 gr zinc/mp.

3) Legat de informațiile de mai sus, garanția acordată de producător este mult mai mică la materialul de 0.4mm, diferind de la un producător la altul, de la 1an până la 5 ani.

Singurul lucru pozitiv la tabla de 0.4 mm ar fi faptul că are un preț considerabil mai mic, deși luând în considerare cele de mai sus nu credem că o diferență de 10 până la 12 procente ar putea convinge un cliet final să cumpere materialul mai ieftin.

În ceea ce privește renovările de acoperișuri vechi, discuția privind înlocuirea acoperișului pornește de la faptul că cel vechi deja nu își mai face treaba, astfel încât au început să apară infiltrații în pod sau mansardă, mucegai și miros neplăcut. Dacă există infiltrațiile acestea de mai mult timp, este posibil ca și partea de structură, partea de lemn a acoperișului să fie afectată, să fi putrezit, în asa fel încât montajul unui nou acoperiș nu poate fi efectuat până nu se repară sau chiar înlocuiește partea de căpriori și astereala afectată. Noi putem oferi și servicii de dulgherie pentru a face reparațiile necesare, iar în cazul în care clientul dorește să arunce țigla veche putem să ne ocupam noi de transportul deșeurilor la groapa de gunoi, bineînteles contra cost.

Mare parte din acoperișurile vechi au ca învelitoare existentă țiglă ceramică sau de beton, ceea ce înseamnă că o învelitoare de tablă tip țiglă ar ușura considerabil presiunea asupra lemnului, țigla având o greutate de aprox 40 kg/mp în timp ce tabla are cam 5 kg/mp, de aceea la repararea acoperișului se poate folosi material lemnos mai ieftin.

Un alt avantaj în folosirea țiglei metalice la renovări de acoperișuri ar fi acela că nu necesită întretinere aproape de loc, singurele operațiuni care ar trebui fâcute ar fi curățatul jheaburilor de frunzele adunate în timpul toamnei, de asemenea nu se prinde mușchi de tablă așa cum se prinde de ceramică/beton.