Sisteme de Drenaj Bilka – Jgheaburi, Burlane și Accesorii

Sistem Pluvial BilkaPentru ca acoperisul unei locuinte sa fie complet, acesta va avea nevoie de un sistem pluvial eficient si estetic care sa-l puna in valoare. Conceput pentru a se potrivi oricarui tip de acoperis: tigla ceramica, metalica, sindrila sau alte materiale, sistemele de drenaj completeaza portofoliul de produse destinate acoperisurilor. Sunt sisteme de scurgere complete, unice, foarte usor de montat, adaptabile la orice climat sau obiectiv, sisteme cu caracteristici vizuale care accentueaza subtil frumusetea fiecarei cladiri.

Va punem la dispozitie o gama completa de jgheaburi, burlane si accesorii la preturi competitive, din materiale de calitate superioara pentru o comportare perfecta in timp. Sistemele BILKA de drenaj sunt produse pa baza tehnologiei suedeze si foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6mm), zincat pe ambele parti (275g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova. Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de o netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta foarte buna la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.
Cele 8 straturi care protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element, ceea ce rezulta intr-o rezistenta foarte indelungata, singura operatie de intretinere necesara fiind curatarea jgheaburilor.

Realizate pentru a satisface nevoile cat mai multor clienti, sistemele de drenaj BILKA sunt disponibile in urmatoarele variante de dimensiuni: 90/125mm si 100/150mm. Sistemele sunt disponibile in multiple variante de culori:
Culorile sistemelor de drenaj

Avantajele principale ale sistemelor BILKA de drenaj sunt: durabile, usor de montat, perfect etanse, se  intretin usor, sunt ecologice. Sunt disponibile la preturi accesibile. Cereti oferta de la RMA Profesional Consulting si veti fi placut surprinsi.