Țigla metalică Wetterbest

Țigla metalică de la Wetterbest, des întâlnită sub denumirile de tablă pentru acoperiș, tablă imitație țiglă sau simplu învelitoare de acoperiș, se distinge printr-o excepțională rezistență mecanică la condițiile exterioare, având o greutate considerabil mai mică, o diversitate impresionantă de culori și mărimi, precum și o durată de viață estimată la 50 de ani.

Țigla metalică de la Wetterbest este produsă utilizând materiale de înaltă calitate, incluzând oțel zincat, aluzincat și prevopsit, aduse de la recunoscuți furnizori europeni. Această țiglă se distinge prin greutatea sa considerabil mai redusă, fiind de 7-10 ori mai ușoară comparativ cu opțiunile tradiționale din ceramică sau beton. Montajul său este simplu, iar durabilitatea împotriva coroziunii este asigurată de stratul de zinc și de finisajele de vopsea, garantând totodată rezistență împotriva condițiilor meteorologice adverse și a radiațiilor UV.

Fabricată folosind tehnologie avansată și materiale de calitate superioară, țigla metalică Wetterbest excelează în fața solicitărilor mecanice. Este de asemenea ușor de întreținut datorită suprafeței sale netede care nu reține umezeala, praful sau alte particule, acestea fiind ușor eliminate de precipitații.

Pe lângă performanța tehnică, țigla metalică Wetterbest oferă și un aspect vizual atractiv, fiind disponibilă în peste 30 de culori, atât lucioase cât și mate. Modelele Cardinal, Colosseum și Gladiator se remarcă prin ondulele mai înalte decât media, oferind un plus de estetică și rezistență mecanică.

Casa Wetterbest Cardinal

Profilul Wetterbest Cardinal pentru acoperișuri reprezintă o alegere versatilă, ideală pentru o gamă largă de structuri arhitecturale, de la cele mai simple la cele mai elaborate. Această opțiune adaugă un element de distincție și rafinament estetic acoperișului casei, îmbunătățind în același timp aspectul general al locuinței.

Cu o greutate de doar sub 5 kg pe metru pătrat, profilul Cardinal permite o optimizare economică semnificativă a structurii, reducând necesarul de material pentru șarpantă și, implicit, costurile asociate, în contrast cu alte tipuri de învelitori mai grele, care cântăresc între 10 și 40 kg pe metru pătrat.

Casa Wetterbest Classic

Țigla metalică Wetterbest Clasic, cunoscută și sub denumirea de tablă pentru acoperiș Wetterbest Clasic, este realizată din oțel de înaltă calitate, galvanizat la cald. Aceasta beneficiază de un finisaj aplicat prin tehnologie de vopsire multistrat, asigurând o protecție superioră și un aspect estetic deosebit.

Țigla metalică Clasic de la Wetterbest se remarcă printr-o greutate specifică scăzută, beneficiind de o lățime generoasă de 1200 mm. Această caracteristică are un impact semnificativ asupra proiectării structurale a acoperișului și a întregii construcții.

Casa Wetterbest Colosseum

Țigla metalică Colosseum de la Wetterbest se remarcă prin designul său elegant și extins. Diferențiindu-se de panourile tradiționale de țiglă metalică, țigla Colosseum prezintă un contur decupat, caracteristică ce permite o suprapunere optimizată.

Caracteristicile inovative ale țiglei metalice Wetterbest Colosseum îi conferă o rezistență sporită, facilitând totodată o evacuare eficientă a apei și o eliminare rapidă a zăpezii acumulate pe acoperiș. Este ideală pentru acoperirea eficientă a acoperișurilor de dimensiuni mari și cu forme complexe.

Casa Wetterbest Gladiator

Țigla metalică Gladiator reprezintă combinația ideală între durabilitatea sistemelor de acoperiș Wetterbest și estetica rafinată a acoperișurilor mediteraneene clasice.

Această țiglă se distinge prin geometria sa solidă și proporțiile echilibrate, oferind o protecție îmbunătățită împotriva factorilor climatici. Montajul panourilor de țiglă metalică Gladiator se face conform unei metode tradiționale, de la dreapta la stânga și de sus în jos, fiecare panou fiind echipat în zona de suprapunere longitudinală cu două canale capilare dedicate drenajului.

Casa Wetterbest Plus

Țigla metalică Plus de la Wetterbest se evidențiază printr-o caracteristică unică pe piață: înălțimea treptei dintre modulele sale, care atinge 30 de mm. Aceasta nu numai că îmbunătățește rezistența materialului, dar conferă și un aspect estetic superior, cu un design sofisticat și plin de eleganță.

Designul său, care aduce aminte de învelitorile tradiționale, împreună cu simetria perfectă a zonelor de suprapunere longitudinală față de axul central, face ca țigla metalică Plus să fie compatibilă cu cele mai diverse forme de acoperișuri.


De ce Wetterbest?

Misiunea Wetterbest este de a aduce siguranță și confort în căminul fiecărui client, oferind sisteme de acoperișuri metalice de cea mai bună calitate, rezistente și durabile.

Calitatea lucrărilor, angajamentul și onestitatea i-au consolidat poziția de lideri pe piața producătorilor de sisteme de învelitori metalice din România.

Tabla de acoperiș Wetterbest este proiectată special pentru a asigura etanșeitate și protecție împotriva infiltrațiilor, oferind în același timp rezistență mecanică și chimică superioră împotriva factorilor de mediu.